dilluns, 15 de març del 2010

Museu de les Ciències Príncep Felip de València

Us parlaré del Museu de les Ciències Príncep Felip de València.
Primerament, aquest museu captiva per la seva impressionant arquitectura exterior i interior (composta per una gran varietat de molècules orgàniques), per tant estem davant d'un museu amb personalitat pròpia, al estil d'arquitectura moderna, força diferent dels museus que estem acostumats a veure. El seu creador fou l'arquitecta valencià Santiago Calatrava.
Podem gaudir de totes les exposicions i activitats descrites a continuació per preu força assequible.

El museu està compost de diferents plantes en les quals trobem una gran varietat d'exposicions de ciència interactiva com ara "Exploratorium", "Marvel Superhéroes" y "L´Espai dels Xiquets", entre d'altres propostes. També trobem una representació artística de l'ADN, mitjançant una representació de 15 metres d'alçada. A més hi ha el "Péndulo de Foucault" (el pèndol realment està quiet, el que es mou és la Terra), de 34 metres de longitud.
Una altra exposició que captiva als visitants, és l'impresionant "Bosque de Cromosomas", amb més de 2.600 metres quadrats dedicats a la fita més gran de la ciència moderna: la seqüència del DNA humà. Representació a gran escala de les 23 parelles de cromosomes de l'espècie humana.
El canvi climàtic també que recollit en una exposició que podem trobar, on exposa les causes, conseqüències entre altres aspecte d'una manera més interactiva, mitjançant gràfics, audiovisuals, etc.
Finalment, trobem "La Aventura Espacial", on en una de les seves sales es poden veure elements de l'Agència Espacial Europea (ESA), entre d'altres.

Aquestes, són un petit recull de totes les exposicions que hi ha al museu.

Una altra aposta del museu són el ventall d'activitats i tallers que proposa per a grans i petits. Entre d'altres passar una nit d'aventures al museu, tallers d'astronomia, de medi ambient i biodiversitat.

A la Ciutat de les Arts i les Ciències mateix, trobem l'oceanogràfic, que és l'aquari més gran d'Europa i, representa els principals ecosistemes marins del planeta.

Us recomano que si mai aneu a València, l'aneu a veure perquè realment val la pena.

Us deixo el link de la web, per si us interessa

http://www.cac.es/museo/tarifa/?id=museo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada